Ce-ți doresc eu ție, dulce Românie?!?
Simplu: ME-SE-RI-E!

Recunoaște: ești hipersaturat de pârliți care te-au ”ars”. Și noi. De aceea am creat un loc în care fiecare meseriaș adevărat să își găsească locul: bunimeseriasi.ro. Indiferent că ești stăpânul excelelor și ai contabilitatea în ADN, că organizezi evenimente care intră în istoria branșei sau că nu te bate nimeni când e vorba de pus faianță, gresie și piatră decorativă, pe bunimeseriasi.ro avem un loc pentru tine. Și cel puțin un client numai al tău.

Cum merge treaba pe bunimeseriasi.ro? Simplu! Sau așa am conceput-o noi, cel puțin. Dacă ești client, intri, cauți și găsești exact ce meseriaș vrei. Dacă nu e aici, sunt șanse mari să nu existe😊. Dacă ești meseriaș, îți faci cont pe site și pui două-nouă vorbe despre tine și despre ce știi tu să faci foarte bine. Poate și niște poze, pentru că ajută, de fiecare dată. Te caută clientul și te-apuci de treabă.

Ce e bunimeseriasi.ro, de fapt? Un spațiu virtual deschis fiecărui meseriaș real. Pentru ca tu să ajungi la el din câteva click-uri, să îți faci treaba și să mergi mai departe. Iar el să își încaseze banii, să își primească aprecierile/ feedback-ul de la un client adevărat, nu de la un văr priceput la calculatoare care i-a inventat și postat, pe undeva, pe vreun site obscur, niște laude. Pe scurt: merge totul bine? E bine pentru toată lumea! Nu-i chiar cum ar trebui să fie? Nu e tocmai bine, dar măcar vezi asta scris și îi ajuți pe alții să se gândească de minimum două ori. Dacă așa merge treaba, în final vor rămâne și vor fi pe bunimeseriasi.ro doar cei mai de treabă dintre meseriași.

Ce nu e bunimeseriasi.ro? Nu e o garanție că totul va fi roz și diafan, pentru că oricine, absolut oricine, se poate înscrie aici. Adică inclusiv #maipuținbunimeseriași. Însă clienții reali vor avea grijă să îi descopere și să îi tragă pe dreapta. Așadar, față de orice alt site, pe bunimeseriasi.ro ai cel mai mic risc că ți se va întampla de două ori ceva ce n-ai vrea să ți se fi întâmplat niciodată.

Asta e bunimeseriasi.ro: agragatorul de meseriași adevărați, nu doar declarați. Oameni care iubesc ceea ce fac și o fac atât de bine încât au depășit “eticheta” de meseriași simpli: sunt BUNImeseriasi.ro!